Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Flagyl (metronidazol)

4.7
Flagyl Generiek

Flagyl (metronidazol) online kopen zonder recept

Indien je al een positieve ervaring hebt gehad met metronidazol, of op dit moment niet een dokter kunt bezoeken, dan kun je bij onze apotheek dit snel en gemakkelijk aanschaffen. De online apotheek geeft je de mogelijkheid om supersnel de gewenste medicijnen te bestellen. Indien je je afvraagt: “Waar kan ik kopen?” dan kun je hier een generieke vorm van metrodinazole kopen zonder recept.

Flagyl Generiek 200mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 0.79
23.55
+ 2 pillen
60 pillen € 0.60
35.95
€ 11.15 + 4 pillen
90 pillen € 0.53
47.96
€ 22.69 + 6 pillen
120 pillen € 0.48
57.75
€ 36.45 + 8 pillen
180 pillen € 0.45
81.25
€ 60.05 + 10 pillen
270 pillen € 0.43
115.81
€ 96.14 + 10 pillen
360 pillen € 0.43
153.05
€ 129.55 + 20 pillen

Flagyl Generiek 400mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 1.13
33.95
+ 2 pillen
60 pillen € 0.89
53.56
€ 14.34 + 4 pillen
90 pillen € 0.79
71.35
€ 30.50 + 6 pillen
120 pillen € 0.72
85.85
€ 49.95 + 8 pillen
180 pillen € 0.64
115.81
€ 87.89 + 10 pillen
270 pillen € 0.61
165.64
€ 139.91 + 10 pillen
360 pillen € 0.60
215.02
€ 192.38 + 20 pillen

Wat is metronidazol (ook wel Flagyl)

Metronidazol is een antibiotica dat voornamelijk wordt gebruikt om schadelijke organismen binnen je lichaam te elimineren, zoals bacteriën en parasieten (bvb. amoeben). Het product wordt gebruikt voor verschillende problemen:

Metronadizole is effectief tegen huidaandoeningen zoals rosacea, acne of roodhuid. Het heeft invloed op ernstige en smerige wonden. Vaak schrijven artsen een gel voor die moet worden gesmeerd op de desbetreffende huid. Voor rosacea worden metronidazol-tabletten dikwerf ingeschakeld.

Diarree is tevens een veelvoorkomend probleem dat kan worden bestreden met metronidazol. Bij dezen is er veelal sprake van een geïnfecteerd maagdarmkanaal wat diarree en kots veroorzaakt. Het medicijn vecht tegen maagdarminfecties die door de voorgenoemde parasieten of bacterien wordt geschapen. Voorbeelden van deze infecties zijn giardiasis, helicobacter-infectie, amoebiasis en amoeben-dysenterie.

Metronadizole wordt ook menigmaal gebruikt voor velerlei seksueel overdraagbare aandoeningen. Trichomonas-infectie, bacteriële vaginose, eikelontsteking en Pelvic inflammatory disease (PID) zijn ontstekingen die worden verholpen door Metronadizole. Deze ziektes zullen irritaties, jeuk en afscheidingen creëren wat viezig overkomt en onaangenaam zal ruiken. Vaak zal het urineren ook onprettig zijn.

Het medicijn is krachtig tegen mondaandoeningen. Zo wordt het benut tegen ontstoken tandvlees en tandabcessen. Ontstekingen in de mond tasten de gezondheid van je mond aan waardoor je minder goed kunt eten en drinken. Metronadizole handelt effectief tegen deze gezwellen en strijdt tegen de bacteriële aandoeningen in je mond. Het kan overigens wel voorkomen dat de lippen en mond tijdelijk droog aanvoelen.

Inname van Metronidazol

Indien u aan dit medicijn zit is het essentieel dat u altijd het etiket raadpleegt voor de correcte dosering. Het medicijn kan worden toegediend als tablet, drankje of als gel. De tabletten kunnen zowel oraal als vaginaal worden ingenomen. De dosissen verschillen gelet op de individuele situatie, maar algemeen gezien zijn de meest gebruikte 100ml, (voor de drank), 200mg, 250mg, 400mg (orale tablet) en 500mg (oraal/vaginaal tablet). Raadpleeg altijd de bijsluiter en contacteer voordat u Flagyl 500mg wilt bestellen uw lokale medische professional voor meer informatie. Een bijwerking kan altijd voorkomen, maar is zeldzaam. Algemene ervaringen zijn velerlei positief. Het product kan niet worden gecombineerd met alcohol. Een kuur duurt ongeveer 10 dagen.

Om maagklachten te verminderen of om deze zelfs te voorkomen, is het cruciaal dat de medicatie vlakbij of net na een maaltijd wordt genuttigd. De tabletten kunnen worden ingenomen door gelijktijdig met een half glas water te nuttigen. Mits u het medicijn als drank inneemt is het van belang dat de bijgevoegde fles flink wordt geschud en de juiste dosis goed wordt afgemeten.

De tabletten kunnen ook vaginaal worden ingebracht. Hierbij moet de vaginale-zetpil voor het slapengaan worden ingediend, waardoor deze pil s ’nachts zijn werk kan doen. Het is vitaal dat de zetpil diep in de vagina wordt toegediend, waardoor een liggende houding wordt aanbevolen. Benen kunnen het best worden gespreid. Draag aub geen tampons. Het medicijn kan tijdens menstruatie worden ingenomen.

Metronidazol op de huid aanbrengen

Ingeval dat u geen tablet/drankje, maar juist een vloeibaar gel of cream heeft ontvangen, is de werkwijze iets anders. Raadpleeg het labeltje voor de juiste persoonlijke dosering. Het is considerabel dat de te behandelen huid grondig wordt gewassen en nadien behoedzaam droog wordt gedept. Smeer vervolgens de creme dunnetjes aan op de relevante huid. Vuile wondjes worden meestal behandelt met een steriele crème. Behoed jezelf dat het gelletje niet in lichaamsopeningen, neus, mond of alternatieve wonden terechtkomen. Zulke fouten moeten direct worden hersteld door deze plek nauwkeurig te spoelen met een aanzienlijke hoeveelheid water. Na een juiste afhandeling wordt het aangeraden om de handen op adequate wijze te wassen. De huid is kwetsbaar tegen UV-licht, dientengevolge is het noodzakelijk om deze op gepaste wijze te beschermen tegen zonnestralen.

Metranidazol gebruiken voor dieren

Het medicijn is ook doeltreffend voor dieren. Bepaalde aandoeningen kunnen vlug worden genezen. De kat, de hond en het konijn zijn exemplaren van dieren die te maken kunnen hebben met ernstige diarree, of Giardia. Zoals reeds genoemd, kan dit goed worden verholpen met een antibioticum zoals metranidazole (Flagyl). Het middel vecht tegen de bacteriële infecties bij katten, honden en konijnen waardoor deze snel genezen kunne worden. Daarbij is het cruciaal dat hygiënische voorschriften uitvoerig worden opgevolgd, zodat de diertjes niet te maken krijgen met herinfectie. Hoe snel dit werkt is afhankelijk per dier en de manier waarop de hygiëne wordt nageleefd. Raadpleeg indien nodig je dierenarts voor meer informatie.

Flagyl (metronidazol) medicijnen 500mg bestellen

Wanneer je op zoek bent om bacteriële kwaaltjes voor jou, of potentieel je huisdier op te lossen, is het een uitstekend idee om te overdenken om Flagyl (metronidazol) te verschaffen. Je kunt probleemloos online tabletten van 200mg, 250mg, 400mg en 500mg verkrijgen, ze zijn bij onze online apotheek te koop. Deze worden overal in Nederland bezorgd zodat er snel gehandeld kan worden tegen vervelende aandoeningen zoals soa’s. Ook indien je een huisdier bezit dat probleempjes van diarree of Giardia ondergaat, is het mogelijk om bij onze online apotheek deze medicijnen te bestellen om hem/haar zo snel beter te laten voelen. De prijzen zijn bij de online apotheek altijd goedkoop.

Potentiele bijwerkingen van Flagyl (metronidazol)

Ongunstige verschijnselen kunnen tevens voorkomen bij het gebruik van dit product. Problemen zoals hoofdpijn, maagdarmklachten, bloedafwijkingen, oog- en oorproblemen kunnen voorkomen. Bij ernstige bijwerkingen wordt het aangeraden om een medisch professional in te schakelen.

Getuigenissen

Koop Flagyl Generiek nergens anders.

Mijn Flagyl Generiek hier kopen is zo'n ontspannen proces!

Eenvoudig en pijnloos Flagyl Generiek kopen.

Kies dit!