Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Finasteride (Propecia)

4.3
Propecia

Finasteride (Propecia) eenvoudig 1mg kopen zonder recept

Haaruitval is een dilemma wat vele mannen dagelijks bezighoudt. Er zijn honderden producten, haarvitamines, haarserums, haargummies, voedingssupplementen en ga zo maar door. Finasteride is een medisch middel dat gebruikt kan worden om haaruitval tegen te gaan. Dit product kun je online zonder recept kopen en wordt veelal verkocht in tabletten van 1mg. Propecia is de merknaam van het dit geneesmiddel waar finasteride de werkzame stof in is. Bij onze online apotheek kun je bijvoorbeeld finasteride 1mg kopen zonder recept.

Propecia 1mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
20 pillen € 1.30
25.99
30 pillen € 1.03
31.02
€ 7.97
60 pillen € 0.86
51.56
€ 26.41 + 2 pillen
90 pillen € 0.77
69.31
€ 47.65 + 4 pillen
120 pillen € 0.70
83.99
€ 71.95 + 4 pillen
180 pillen € 0.63
113.99
€ 119.92 + 4 pillen
360 pillen € 0.62
223.26
€ 244.56 + 6 pillen

Propecia 5mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
20 pillen € 1.90
37.99
30 pillen € 1.63
48.99
€ 8.00
60 pillen € 1.48
88.95
€ 25.02 + 2 pillen
90 pillen € 1.44
129.55
€ 41.41 + 4 pillen
120 pillen € 1.36
163.75
€ 64.19 + 4 pillen
180 pillen € 1.29
231.93
€ 109.98 + 4 pillen
360 pillen € 1.27
457.49
€ 226.33 + 6 pillen

Hoe werkt finasteride

Wat is Finasteride? Het stofje is een anti-androgen. Dit houdt in dat de werking van testosteron, het mannelijke geslachtshormoon sterk wordt gereduceerd. Het medicament heeft 3 belangrijke werkingen:

Kalend hoofd

Mannen die last hebben van alopecia androgenetica zullen ook baat hebben bij finasteride. Het mannelijke patroon kaalheid is iets waar 70% van de mannen mee te maken zullen hebben. Ouderdom en genetica zijn belangrijke factoren. Het volgt het patroon dat vaak begint bij de kruint, wat kan leiden tot een kaal hoofd. Het hormoon dihydrotestosteron remt de groeifase van het mannelijk haar. Finasteride strijdt tegen dit hormoon en poogt de haargroei te stimuleren. Het middel is grotendeels actief rondom de kruin. Finasteride wordt in een lagere dosis gebruikt dan bij andere behandelingen, zoals de prostaatvergroting. Binnen 3-6 maanden zou er meer haargroei dan hiervoor moeten plaatsvinden, dit uitvloeisel is echter wel ingeperkt. Stoppen met het product zal over de lange termijn ervoor zorgen dat haaruitval terugkomt.

Uitbundige haargroei

Paradoxaal gezien kan Finasteride tevens worden gebruikt voor het reduceren van de haargroei. Vrouwen kunnen vanwege geslachtshormonen overtollig haar produceren op bovenbenen, bovenlippen, wangen, borsten en de kin. Finasteride bevat anti-androgene effecten. Dit zal negatieve effecten hebben voor het vrouwelijke geslachtshormoon. Het medicament wordt voornamelijk voorgeschreven aan vrouwen met geen actieve kinderwens. De haargroei zal na meerdere weken drastisch afnemen.

De Prostaat

Mannen kunnen last krijgen van prostaatvergrotingen. Wanneer deze vergroot is zal er een verhoogde druk vast komen op de urinebuis, waardoor u minder goed kunt urineren. De kracht van uw plas zal verminderen en nadruppelen zal vaker voorkomen. Deze irritaties bij de prostaatklier zullen vaker voorkomen voor mannen van een hogere leeftijd, zeker 50% van de mannen zullen plasproblemen ondervinden. Recentelijk onderzoek heeft ook aangewezen dat finasteride een positief effect heeft tegen de behandeling van prostaatkanker. Gezondheidsregulatoren hebben echter nog geen uiteindelijke recommandaties gegeven, maar het medicijn heeft een positief vooruitzicht tegen de behandeling van deze kanker.

Indien finasteride wordt aangeschreven voor prostaatvergroting, zal de stof dihydrotestosteron (DHT) verlagen in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de prostaat zal verkleinen en er zal binnen 2-6 maanden een positief effect zichtbaar zijn

Propecia 5mg bestellen tegen kaalheid

Propecia is een handelsmerk van een geneesmiddel waarbij de werkzame stof finasteride wordt gebruikt. Deze medicamenten kunnen worden verkregen onder verschillende groottes zoals 0.5mg, 1mg en 5mg. De meer aanzienlijke doses zijn niet relevant voor haaruitval, maar wanneer je prostaatproblemen ondervindt. Een grotere dosis is namelijk nodig om effectief de correcte testosteronhormonen aan te pakken. Hiervoor kan je Propecia 5mg bestellen.

Finasteride prijs apotheek in Nederland - Goedkoop online

Normale drogisterijen verkopen geen producten met finasteride. Bij de meeste apotheken heb je vaak een recept nodig, waardoor het vervelend en een heel gedoe kan zijn om de juiste geneesmiddelen te vinden. Generieke producten, die je hier kunt vinden, kosten normaal stukken minder dan merkproducten zoals Propecia. De finasteride prijs apotheek in Nederland zal lager uitvallen bij onze apotheek. Daarbij zal er een stuk minder gedoe bij te pas komen en een snelle verzending van het product.

Resultaten van finasteride

Finasteride biedt dikwerf positieve ervaringen voor de gebruikers. Na meerdere weken zal de haargroei weer toenemen. Helaas is het niet mogelijk om langdurig te stoppen met finasteride en nog steeds deze haargroei te behouden. Let dus op, na een beëindiging van de inname van dit product, zullen de haren stevig wegslinken. Een consistente nuttiging is dus essentieel voor een redelijke haardos.

Plasproblemen zouden ook na enige maanden, tot een halfjaar, moeten zijn opgelost. De prostaat zou redelijk moeten zijn verkleind zodat er genoeg ruimte zit om urine af te voeren. Wanneer er nog steeds pijn of een complicatie is na een halfjaar, beraadslaag dan altijd een medici. Een dokter of arts zal u een beter beeld geven als problemen blijven aanhouden.

Bijwerkingen van finasteride

De mannelijke bijwerkingen zijn beter bekend dan de vrouwelijke. Het is essentieel dat individuen altijd de bijsluiter aandachtig bestuderen. Individuele verschillen zullen bestaan, waardoor je goed moet weten hoe een medicament werkt zodat jouw koop goed werkt. Raadpleeg desnoods een medisch professional, een medisch forum of een Wiki.

De meest beruchte bijwerking van finasteride zijn seksuele problemen. Impotentie of minder lust zijn beiden bekende bijwerkingen die op kunnen treden. Hierbij kunnen mannen geen stijve piemel meer krijgen of zal hun sekslust drastisch verminderen. Deze bijwerking komt zelden voor, maar is wel alom bekend bij mannen. Andere seksuele aandachtspunten die hierbij aan bod komen zijn, erectiestoornissen, of ejaculatiestoornissen. Het kan voorkomen dat deze problemen niet ophouden wanneer de kuur stopt. Het product is verder niet gevaarlijk, deze nare bijwerkingen komen zelden voor en als deze wel voorkomen zullen ze geen intense gevolgen hebben.

Minder gekende bijwerkingen zijn stemmingswisselingen, depressieve houdingen, hartkloppingen of overgevoeligheid. Ze zijn zeer zeldzaam, maar zijn wel gemeld door verschillende ervaringen van gebruikers. Verder gemelde complicaties zijn leverproblemen, angstvalligheid, jeuk, huiduitslag en hematospermie.

Let op: Mits je langdurige heftige klachten ondervind, raadpleeg dan altijd een arts of dokter. Deze kunnen meer informatie bieden over een correct gebruik van het product en welke bijwerkingen op individueel niveau passend zijn.

Getuigenissen

Geen zorgen om te winkelen voor Propecia.

Wanneer ik Propecia bestel, is het personeel altijd super aardig.

Ik zal opnieuw winkelen voor Propecia; iedereen was behulpzaam!

Heb Propecia nog een keer aangeschaft en het was weer goed