Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Over ons

Welkom bij deze geweldige online apotheek waar men terecht kan om medicatie en andere middelen te halen ten behoeve van hun gezondheid. Het ontzorgen en bijstaan van de mensen die ons apotheek online bezoeken staat bij ons hoog in het vaandel. Verder is dit een apotheek die gespecialiseerd is in het ondersteunen van mannen met erectie gerelateerde problemen. Ons visie is: “Adequate oplossingen leveren voor hen die het nodig hebben ”. Erectieproblemen komen helaas vaak bij mannen voor, ondanks dat het probleemgeval groot is hangt er een enorm taboe rondom dit fiasco. Niet elke man is moedig genoeg om erectie disfunctie te bespreken met een huisarts. Daarbij komt kijken dat doctoren niet altijd gewilligd zijn om direct een recept uit te schrijven voor een probleem van de patiënt. Ons online apotheek is bekend met deze problemen waarmee de moderne patiënt mee te maken heeft.

Als organisatie gaat men dit stigma doordringen en het toegankelijker maken voor mensen om op eigen houtje te bepalen wanneer ze een medicament nodig hebben. Uiteraard onder voorbehoud dat hun gezondheid niet in het geding komt, het is belangrijk dat ten aller tijden de gezondheid situatie van de klant/patiënt goed in kaart wordt gebracht. Ons tweede doelstelling is: “het snel leveren en toegankelijk maken van medicamenten voor iedereen’’. Patiënten kunnen vrijwel anoniem een bestelling plaatsen in ons apotheek, zonder dat ze daarvoor naar een fysieke apotheek hoeven te gaan om daar vervolgens minuten in een rij te moeten staan om met rode wangen hun product te moeten aanschaffen. Deze era is gelukkig voorbij, online bestellen heeft dit probleem honderd procent weggehaald. Daarnaast is deze online apotheek zo georganiseerd dat ze kan in staan voor de deugdelijkheid en veiligheid voor de producten. Er worden alleen A-kwalitatieve producten verkocht.

Waarom bestellen bij ons apotheek

Allereerst zijn we een online apotheek dat niet onder doet voor een traditionele farmacie winkel. Dagelijks staan ons medewerkers paraat om aan de vele bestellingen die binnenstromen te kunnen voldoen. Doordat er goede prijsafspraken zijn gemaakt met de fabrikanten, worden hoogwaardige producten goedkoper ingekocht en beschikbaar gesteld voor onze klanten die het nodig hebben. Dit resulteert in scherpere prijzen en vele kortingen die aangeboden kunnen worden. Verder zijn ons medewerkers die achter de schermen werkzaam zijn goed opgeleid en beschikken ze over voldoende vakkennis en opleiding, om bij te dragen aan het proces wat resulteert in een top-service en een goed eindproduct voor de klant. Bij deze online apotheek bent u geen nummertje maar een persoon die we al te graag willen helpen door de beste producten en service aan te bieden. Vanaf het moment dat u uw gegevens invult wordt uw aanvraag uiterst zorgvuldig aangenomen en afgewikkeld. Daarnaast gaat deze online apotheek nadenkend om met uw privacy om en worden de kersverse Europese AVG wetgeving gerespecteerd.

Betrouwbare organisatie

Vandaag de dag is veiligheid een nog factor is dan vroeger geworden dan voorheen, online aankopen doen gaat soms gepaard met risico’s. Helaas zijn er geniepige oplichters actief op het internet die op slinkse wijze nietsvermoedende mensen proberen te bestelen. Ons online apotheek heeft een ultieme verfijnde website die voldoet aan de hoogste beveiligingsmaatregelen voor webwinkels. Hierdoor kunnen klanten met een gerust hart een bestelling bij ons plaatsen. Daarnaast is dit een organisatie die voortdurend bezig om de website van de online apotheek te verbeteren zodat u de beste gebruikerservaring blijft ervaren. Achter de schermen in ons centrale magazijn vinden er ook ontwikkelingen plaats, er worden nieuwe ruimtes gebouwd en vacant gesteld om het dynamische logistieke proces te verbeteren en dat is gunstig voor de kwaliteit, leverbaarheid en snelheid van de apotheek. Doordat we investeren in ons apotheek blijven we groeien en dit komt ten goede van de online klant.

Klanten krijgen een royale behandeling

Iedere klant die gebruikt maakt van deze online apotheek, zal zelf ondervinden hoe klantvriendelijke en een op service-gerichte apotheek dit is. Vanaf het moment dat u zich aanmeld voelt u zich meteen thuis in ons online omgeving, waar u zonder verplichting kan kijken of er een gepaste product is die aan uw wensen voldoet. Nadat u een besluit heeft genomen, kunt u rekenen op het systeem dat zo ingericht is dat zelfs een leek vrij simpel een order kan plaatsen. Ons online apotheek vind het belangrijk dat de klant de beste gebruikerservaring ervaart en doen er alles aan om met een verfrissende blik een innoverende online apotheek te exploiteren, om zo aan de behoefte van de klant te voldoen.