Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Super P Force (sildenafil & dapoxetine)

4.9
Super p force

Super P Force eenvoudig online bestellen - Zaadlozing en erecties

Een gezond seksleven is een fundamentele pilaar in een goede relatie. Erectieproblemen kunnen hier roet in het eten gooien. Een verminderde stijfheid van de penis of een vervroegde zaadlozing kunnen het zelfvertrouwen van een man stevig doen verminderen. Super P Force is een effectief geneesmiddel dat een tweedelige werking heeft. Het product verbetert namelijk niet alleen de erectiele functie door de effectiviteit van de erectie te verbeteren, het middel werkt ook nog eens vertragend voor de zaadlozing waardoor men het klaarkomen kan uitstellen. 

Super p force 160mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
4 pillen € 8.99
35.95
8 pillen € 7.42
59.37
€ 12.53
12 pillen € 7.22
86.61
€ 21.24
20 pillen € 6.66
133.15
€ 46.60 + 4 pillen
32 pillen € 5.87
187.86
€ 99.74 + 4 pillen
60 pillen € 4.90
293.75
€ 245.50 + 4 pillen
92 pillen € 4.46
410.35
€ 416.50 + 6 pillen
152 pillen € 4.11
624.95
€ 741.15 + 8 pillen

Bij onze online apotheek is het mogelijk om op een vloeiende, aangename en goedkope manier Super P Force te kopen. Het product kan je seksleven een heftige boost geven.

De werkzame stoffen van Super P Force

Vergeleken met alternatieve erectieversterkende producten, heeft Super P Force een net iets andere werking. Het product bevat namelijk twee werkzame stoffen: dapoxetine en sildenafil. Wat is dapoxetine en wat is silldenafil precies?

Dapoxetine

Dapoxetine is een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI), waarbij deze stof de vroegtijdige zaadlozing bestrijdt. Hierbij beheerst dapoxetine de hoeveelheid serotonine in het lichaam, wat veelal gepaard gaat met de stemming en emoties van een individu. Echter, Super P Force wordt doorgaans toegepast om de voorgenoemde zaadlozing te vertragen. Deze seksuele stoornis kan voorkomen wanneer mannen een negatief zelfbeeld hebben, een schildklierafwijking, een ontstoken prostaat hebben of bepaalde medicijnen slikken. De SSRI verhoogt de kwantiteit serotonine binnen het lichaam waardoor de zaadlozing enkele minuten zal worden vertraagd. Een langer durende liefdesdaad heeft favorabele gevolgen voor het seksleven van een individu.

Sildenafil

Sildenafil is een fosfodiesterase-5-remmer, waarbij bepaalde enzymen in het lichaam worden geremd die het bloed rondom de genitaliën controleren. De inname van deze stof zal een bloedverwijding binnen de penis veroorzaken waardoor de doorbloeding binnen de piemel beter gereguleerd wordt en de penis langdurig en krachtiger stijf kan zijn. De spieren binnen het geslachtsorgaan zullen ontspannen en de algehele bloedstroom zal op een consistentere en effectiever manier stromen.

Beiden stoffen zullen alleen functioneren wanneer er een seksuele stimulans wordt uitgevoerd. Het is dus geen wondermiddel dat in isolatie werkt, er moet echt een prikkeling voorkomen. De combinatie van dapoxetine en sildenafil kan echter wel een goede combinatie zijn om de seksuele prestaties ingrijpend te optimaliseren.

Super P Force 100mg kopen voor een goedkope prijs

Super P Force wordt gemaakt door Ajanta Pharma, een Indiase fabrikant die tevens het geneesmiddel Kamagra hebben gefabriceerd. Het product bij onze digitale apotheker wordt direct van de fabrikant geleverd door heel Nederland. De combinatie van beide stoffen zorgt voor een veilige dubbele werking waarbij de seksuele prestaties sterk verbeterd worden. Het product kan op een anonieme manier worden aangekocht en wordt direct en discreet verzonden. Het product bestaat uit 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine. Hierdoor kunnen individuen meer zelfvertrouwen opdoen dankzij de positieve effecten van de Super P Force.

De Inname van Super P Force

Het product dat wordt verkocht op deze apotheker bestaat uit een tabletje. Deze moet 30-60 min. voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen met een halfvol glas water. Het medicijn mag niet dagelijks worden genuttigd. Het product kan op een sporadische manier, dus af en toe, worden geconsumeerd. Het effect zal ongeveer 4 - 6 uur duren.

Super P Force bestellen met snelle levering

De tweevoudige werking van Super P Force is al zeer verbazingwekkend voor gebruikers van dit product. Echter is de prijs dikwerf stukken goedkoper dan een andere variant. Dit komt omdat de oudere merknamen van producten gerelateerd aan erectiestoornissen meer berucht zijn onder de consumenten, waardoor zij voor een duurdere prijs producten kunnen verkopen. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit lager zal zijn, in tegendeel. Super P Force is een impressief en effectief middel dat mannen de kracht geeft om de seksuele prestaties fors te verbeteren en zelfverzekerder te werk te gaan in bed.

Derhalve kan men Super P Force bestellen voor een lage prijs bij onze online apotheek. Hierbij komen de beste prijzen van Super P Force naar voren, gecombineerd met een snelle levertijd. De betaling is een vloeiend proces dat gemakkelijk via onze website geregeld kan worden. Het product zal haastig worden verzonden en zal worden geleverd bij de deur.

Potentiële bijwerkingen van Super P Force

Mogelijke ongewenste effecten kunnen voorkomen bij het gebruik van dit product. De algehele individuele ervaring is vaak positief. Bijwerkingen zijn zeldzaam, maar kunnen wel voorvallen. Lees altijd aandachtig de bijsluiter van het artikel om op een correcte manier het product te nuttigen. Deze zal tevens aanvullende inlichten geven over andere kenmerken, interacties of tips van dit product.

Meer dan 10% van de patiënten

Men kan migraines, misselijkheid en hoofdpijn krijgen. Ook kan heftige diarree en maagdarmklachten in het lichaam verkeren.

1 – 10% van de patiënten.

Een verhoogde bloeddruk, verminderd libido, hyperhidrose, flatulentie of irritatie. Bepaalde huidproblemen en een troebel zicht, paresthesie, sinuscongestie en geeuwen kunnen ook geschiedden.

Minder van 1% van de patiënten

Smaakstoornissen, hartklachten, blozen, trillingen, sinusbradycardie, tandenknarsen, verwardheid maar ook depressiviteit kunnen eventuele neveneffecten zijn van dit product.

Bijgeval er ernstige bijwerkingen voorkomen of langdurig ongewenste neveneffect ontstaan, is het altijd aanbevolen om onmiddellijk een medisch professional contacteren. Deze zal advies en informatie kunnen geven over de juiste dosering en de adequate manier om het product in te nemen. Ook zal de individuele situatie beter getoetst kunnen worden. Het wordt ook aangeraden om online een medisch forum of een Wiki te raadplegen voor additionele info. Lees altijd het label en de gebruiksaanwijzing goed door.

Getuigenissen

Het kopen van Super p force werd pijnloos gemaakt door deskundige medewerkers.

Als u Super p force koopt, zult u geen spijt hebben.

U zult er geen spijt van krijgen Super p force