Ondersteuning
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Xenical (orlistat)

4.0
Xenical Generiek

Xenical (orlistat) 120mg bestellen zonder recept – geneesmiddel voor overgewicht

Obesitas is een probleem waar 13.9% van de moderne Nederlanders problemen aan ondervindt. De helft van de volwassenen in zelfs te zwaar. Overgewicht vergroot de kans op verschillende schadelijke aandoeningen zoals hart-en-vaatziekten, een verhoogd cholestrolgehalte, hartinfarcten etc. Orlistat (Xenical) is een geneesmiddel dat fungeert als vermageringsmiddel, dat strijdt tegen overgewicht. 

Xenical Generiek 120mg

Pakket Per cap Prijs Bespaard Bonus
10 caps € 5.17
51.73
20 caps € 3.12
62.40
€ 41.06
30 caps € 2.60
77.90
€ 77.29
40 caps € 2.40
95.90
€ 111.02
50 caps € 2.21
110.40
€ 148.25
60 caps € 2.10
125.95
€ 184.43
90 caps € 1.90
170.91
€ 294.66
120 caps € 1.74
208.95
€ 411.81
150 caps € 1.67
251.19
€ 524.76 + 10 caps
180 caps € 1.64
294.49
€ 636.65 + 10 caps
270 caps € 1.59
428.39
€ 968.32 + 10 caps
360 caps € 1.59
573.79
€ 1,288.49 + 20 caps

Het middel poogt dat het lichaam een verminderd aantal vet uit voedsel kan opnemen. Xenical is de merknaam van het product dat is ontwikkelt door Roche. Met Orlistat wordt gesproken over de generieke versie van dit medicament.

De werking van orlistat

Orlistat is een reversible remmer van de lipasen in het maag-darm kanaal. Dit betekent dat het bepaalde type vet, de triglyceride, geringer worden geabsorbeerd door het lijf. Dit vormt een significante reductie in het lichaamsvet, waarbij een algemene dosering de vetabsorptie zal laten reduceren met ongeveer 30%. Dit beduid, normaal gezien, een gewichtsafname van 10%.

Na 1 a 2 dagen moet er een toename zichtbaar zijn in de hoeveelheid vet dat zich bij de menselijke feces voegt. Een afname is merkbaar na 2 a 3 dagen indien de nuttiging van het product wordt gestaakt.

Xenical prijs online - Goedkoop bestellen

De prijs van deze afslankmiddelen verschilt aan de hand van verscheidene indicatoren. Zo zijn merknamen duurder dan generieke geneesmiddelen. Deze prijzen zijn gebaseerd op capsules van 120mg, maar de grootte van de capsules zijn ook relevant. Er wordt geen vergoeding vrijgegeven voor de aankoop van dit middel door een zorgverzekeraar. Het product kan bij onze apotheek worden besteld in verschillende groottes, zoals 60mg en 120mg. De Xenical prijs is online bij onze apotheek een stuk beter dan op andere plekken. Je kunt dus heel eenvoudig Xenical 120mg bestellen zonder recept bij onze online apotheek. Raadpleeg altijd de bijsluiter voor de juiste doses en om adequaat te begrijpen hoe correcte inname van het product geschiedt.

Orlistat 60mg kopen goedkoop bij online apotheek

Vanwege de goedkope prijs kun je frequent, indien je op zoek bent naar koopjes, deze variant nemen. Online kunnen deze makkelijk worden aangeschaft in verschillende varianten, waaronder de dosering van 60mg. Wanneer je je afvraagt over Orlistat “waar te koop”, dan kun je deze vinden bij een online apotheek die producten aflevert in Nederland. Waar kan ik orlistat 60mg kopen goedkoop is een vraag die je kunt beantwoorden bij onze online apotheek. De producten voldoen aan de juiste standaarden.

Inname van orlistat

Bestudeer het bijgevoegde etiket van uw medicament altijd aandachtig, hier staat meer info over de juiste dosering en adequaat gebruik. Bij twijfel, raadpleeg de opinie van een expert of check een medisch forum of Wiki.

Het medicijn mag uiterlijk driemaal per dag worden ingenomen. Dit moet in de nabijheid van een maaltijd zijn geweest, dus net ervoor, tijdens of erna. Het artikel werkt namelijk alleen wanneer er ook vettigheid in het eten zit. Wanneer een maaltijd wordt overgeslagen, of er geen tot nauwelijks vet aanwezig is, wordt het aanbevolen om het medicijn niet in te nemen. Mits er wel vet in de maaltijd zit en het geneesmiddel wordt ingenomen, kan dit leiden tot een verminderd vetpercentage dat vrijkomt in het lichaam, maar juist naar de darmen wordt getransporteerd. Ervaringen van vorige patienten tonen aan dat er ook daadwerkelijk minder vet wordt opgenomen in het lijf.

Systematische inneming van orlistat is essentieel voor de juiste werking van het geneesmiddel. Een vergeten dosis kan binnen een uur na de maaltijd nog worden ingenomen, indien dit een later tijdstip zou betreffen is dit al te laat. In dit geval moet de dosis worden overgeslagen en bij het eerstvolgende ontbijt, lunch of diner kan een nieuwe dosis worden ingenomen. Let op: neem nooit een dubbele dosis in.

Orlistat tegen zwaarlijvigheid

Mensen die moeite hebben met overgewicht en conventionele methodes hebben geprobeerd, zullen baat hebben bij het gebruik van orlistat. Het medicijn werkt samen met het spijsverteringssysteem en bindt zich aan lipases (de primaire enzymen in de spijsvertering). Doordat het medicijn deze binding maakt en samenwerkt met de spijsvertering, zal een deeltje van het onverteerde vet direct naar de darmen worden gebracht waar deze via de feces naar buiten zal worden gestuurd. Het wordt als het ware uit het lichaam geëlimineerd. Het is aanbevelenswaardig om een kuur van orlistat te combineren met een calorie-arm dieet. Dokters zullen hierbij hulp kunnen bieden voor de juiste balans aan medicijnen en inname van eten, dus beraadslaag altijd een gecertificeerde professionele arts voor dringende vragen.

Mogelijke bijwerkingen van orlistat

Eventuele ongewenste verschijnselen kunnen voorkomen bij de inname van dit product. Over het algemeen zijn dit dikwerf vervelende kwaaltjes en betreft dit dus geen gevaarlijk product.

Meer dan 10% van de patiënten

Men kan maagdarmklachten ondervinden waarbij er een olie-achtige lekkage uit het rectum kan plaatsvinden in combinatie met winderigheid en een onprettig gevoel rondom de buikomgeving. Een extremere defecatiedrang en frequent poepen hoort ook bij deze verschijnselen. Eventuele migraines, influenza en verkoudheid kunnen ook voorkomen.

1-10% van de patienten

Het kan geschieden dat mensen vlugger tandproblemen ervaren, zoals tandvleesproblemen of gaatjes in het gebit. Ook kunt men last krijgen van fecale incontinentie, een opgeblazen gevoel en pijn in de kont. Onderste luchtwegeninfecties en urineweginfecties zijn ook aandoeningen die worden gemeld door oud-patiënten.

Minder dan 1% van de patienten

Men kan gewaarworden van een overgevoelige houd waardoor mogelijkerwijs huiduitslag, roodheid en galbulten. Tevens kunnen leverproblemen optreden waarbij mannen en vrouwen een opgezwollen buik of een geel verkleurde huid of ogen zullen krijgen.

Het product wordt niet aanbevolen om in te nemen tijdens een zwangerschap. Bij extreme ongewenste verschijnselen dienen mensen altijd een medisch professional te raadplegen.

Getuigenissen

Geen verrassingen toen ik Xenical Generiek bestelde.

Ik vertel iedereen dat ze [project] moeten kopen.

Ik ben een tevreden klant.

Super product